Historien bak Herifrå

Herifrå er en restaurantkjede hvor lokal matkultur og lokale råvareleverandører står i fokus. Vi så at markedet trengte en kjede som bryr seg om den lokale matkulturen, for å gjøre det enklere for deg som besøker et sted for første gang å kunne oppleve skikkelig lokalmat. I hver restaurant vil du møte en unik sammensatt meny av de vakreste matperlene fra området.

Dermed vil ingen restaurantopplevelse hos oss være like,
et bittelite eventyr kan du kalle det!

Lokale bønder

I tillegg ønsker vi å fremme folka bak maten. I Norge er vi så heldige å ha mange mindre og større matleverandører i alle kategorier, alt fra birøktere til fiskere. Disse ønsker vi å sette litt ekstra pris på. Derfor vil du alltid vite hvem som skal ha æren for de deilige råvarene som har bidratt til å gi oss den fantastiske, norske, matkulturen, når du besøker oss.

Se etter en Herifrå restaurant der du er på tur for å enkelt kunne nyte det beste den lokale kulturen har å by på!